BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 6, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 5.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du också bo i en bostad utöver det vanliga? I Stockholm Lighthouse, Brf Silouette, har du nu chansen att förvärva denna fina och välplanerade trea om hela 81 kvadratmeter med en balkong där man har en fantastisk utsikt mot inloppet och Djurgården.

Lägenheten innehar en välplanerad och genomtänkt planlösning utöver det vanliga med två stora sovrum samt social och attraktiv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga och rymliga hallen. Bra förvaring i form av garderob och klädkammare. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp, matbord, tv-bänk m.m. Köket är från välrenommerade Vedum och erbjuder goda arbetsytor och förvaring. Köket är fullt maskinellt utrustat med inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Lyxiga vitvaror från Siemens. 

Två rymliga sovrum, varav ett större master bedroom där det finns garderob för extra bra förvaring, samt ett mindre sovrum som även det är stort nog för att kunna användas som ett master bedroom.

Helkaklat, modernt och stilrent badrum med värmegolv, vägghängd wc, väggskåp för förvaring, dusch, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare samt infällda spotlights i taket.

Förutom spännande karaktär blandad med modern arkitektur innehar fastigheten en pampig gemensam entré med hotellkänsla samt både garage och en gemensam samlingslokal, gästlägenhet samt lounge med bastu och relax som är belägen högst upp i tornet med en häpnadsväckande utsikt över inloppet, Kungliga Djurgården, City, Gröna Lund, Nacka strand samt hela vägen bort till Lidingö.

Detta är en bostad som måste ses på plats, varmt välkommen på visning!