BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årstaberg

Årstaskogs Väg 9C

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
  • 5556
Värdera din bostad

Beskrivning

** Stor härlig uteplats, Garage i huset, Förening som dessutom äger marken **
Välkommen till en perfekt planerade 2:a med en stor härlig uteplats. Bostaden är stilren med genomtänkt layout och god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenhetens underbara uteplats suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö och här ute man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Förvaringsytorna i hemmet är verkligen optimala med flertalet inbyggda garderober som rymmer säsongens alla kläder. Här möts man av påkostade färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Härlig boendemiljö
Här bor man i staden med ändå invid vatten, skog och natur. Inom ett par hundra meter ligger underbara Årstaskogen som bjuder på härlig natur och vackert vatten på gränsen mellan Saltsjön och Mälaren. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt! 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Ljust och luftigt
Fint vardagsrum med en trevlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till uteplatsen. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Uteplats
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. På uteplatsen finns gott plats för en stor sittgrupp och grill. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Kök - Fokus på njutning & umgänge
Mycket snyggt kök (renoverat 2020) med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt samt inbyggd micro.

Sovrum – Rogivande
Mysigt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en stor garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrum - Klädvård.
Välplanerat badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt dusch med duschväggar i glas. I badrummet finns även en tvätt pelare med tvättmaskin och torktumlare.

Hall
Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.