BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bysistorget 4, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 8347
  • 283
  • 6864
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Bysistorget 4 och denna unika etagelägenhet som verkligen är något utöver det vanliga. Högst upp på våning 6 i fastighet från 1931 med låg avgift. Här behöver ni inte kompromissa utan får både läget, milsvid utsikt, balkong och braskamin. Lägenheten har ett otroligt ljusinsläpp och en luftig öppen planlösning med högt upp till taknock. Många vackra originaldetaljer och samtidigt praktiska funktioner i modernt kök med samtliga vitvaror och helkaklat badrum. Härlig balkong som vetter mot Torkel Knutssonsgatan med en fri utsikt över Mariabergets takåsar, Riddarfjärden och Stadshuset.

Direkt när ni kliver in i hallen känner ni att detta är något alldeles extra och unikt. Hela nedre planet är i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vacker fiskbensparkett från original på golvet och ljusa väggar genomgående på nedre plan. Här får ni gott om plats för ett mindre möblemang intill köket samt avhängning av ytterkläder. Utmärkta förvaringsmöjligheter finner ni i garderobslösning. Det tillhör även ett rymligt vindsförråd på ca 5 kvm endast en trappa upp.

Bostaden är utrustad med ett modernt renoverat kök med samtlig maskinpark, fina vita luckor samt beslag och kakel ovan arbetsbänk. Här finns gott om förvaring i flertalet skåp och lådor samt gott om arbetsytor för matlagning. Intill köket ligger lägenhetens badrum som är helkaklat i ljusa färger och inrett med wc, dusch, handfat och spegelskåp. Utrymme för tvättmaskin finns. Vardagsrummet är även det väl tilltaget och har plats för både matbord och soffa. Möblerbar yta finns även under trappan. Här får ni ett stort fönsterparti som släpper in härligt med ljus och en trevlig utsikt över takåsarna. 

Välkomna upp via en fin och rejäl trappa i trä som leder er upp till det övre våningsplanet. Här öppnar ett pampigt sovrum upp sig med ett härligt ljusinsläpp från flera takfönster och balkongdörrar. De synliga takbjälkarna och infällda spotlights i både tak och trappa sätter stämningen tillsammans med snedtak, änglatrappa och braskamin. Smart förvaring i djup kattvind samt fristående garderober. Sovrummet har en rofylld atmosfär och högt i tak samt bra ytor med gott om plats för dubbelsäng 180 cm, förvaringslösning och arbetsplats. Parkettgolv samt putsade ljusa väggar. På övre plan finns även en till ingång till lägenheten.

Kliv ut på den underbara balkongen som vetter i ett fritt Karlsson-på-taket-läge högt bland takåsarna mot Torkel Knutssonsgatan och har vidsträckt utsikt över Mariaberget, Ridderfjärden och Stadshuset. Här har ni solen från tidig morgon tills efter lunch under sommarhalvåret. Möjlighet och möblera upp ytan med stol och bord. På balkongen kan ni njuta av härliga sommarkvällar och beskåda utsikten som man aldrig tröttnar på och vintertid värmer braskaminen gott. 

Föreningen är otroligt stabil och välrenoverad med låg belåningsgrad om endast 546 kr/kvm och 9 lokaler i bottenplanet vilket genererar goda lokalintäkter som kan hålla avgifterna fortsatt låga. När ni kommer ut från porten har ni grönskande Bysistorget med blommande körsbärsträd om våren och ett trevligt utbud av restauranger och caféer. Ni finner även flera välsorterade matvaruaffär rakt över gatan och all typ av service i direkt närhet. Ta Monteliusvägens fina promenadstråk och nå Mariatorget på kort promenad. Här bor man mycket nära t-banestation Mariatorget ca 150 m från lägenheten (uppgång Torkel Knutssonsgatan) och även nära till Södra station samt bussar som trafikerar området. Ett fantastiskt läge nära både grönområden och med allt det bästa söder har att erbjuda!

Varmt välkomna på visningarna av detta inflyttningsklara drömboende!

- Unik etagelägenhet med svårslagen utsikt, braskamin och balkong
- Balkong med bra solläge och fri utsikt ner mot Riddarfjärdens vatten, Mariabergets takåsar
- Extremt välplanerade ytor som upplevs mycket större på plats, tack vare ljusinsläpp och takhöjd
- Välplanerat kök med samtliga vitvaror i öppen planlösning mot vardagsrum
- Stambytt och helkaklat badrum med utrymme för tvättmaskin
- Stort vardagsrum som inrymmer både soffa och matbord samt arbetsplats under trappan
- Pampigt sovrum med utgång till balkong, högt till taknock, synliga takbjälkar och en otrolig charm
- Gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober, kattvind och tillhörande vindsförråd
- Välbevarad fastighet från 1931 med stora lokalintäkter som ger låga avgifter och en mycket låg belåning (546 kr / kvm)
- Oslagbart läge på Bysistorget med närhet till restaurangliv, kommunikationer och bra närservice