BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 120, 12 + 13 tr

  • 5 rum och kök (etage)
  • 105.5 kvm
  • 5.120.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Etagefemma med milsvid utsikt
Varmt välkomna till denna väldisponerade femma i etage som ytterst sällan är till salu. Här erbjuds bland annat hiss i huset och två inglasade balkonger med milsvid utsikt över Stockholm. Klockrent belägen geografiskt med närhet till natur, service och goda kommunikationer. Missa inte möjligheten!

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en väl tilltagen och rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen ligger bostadens separata WC diskret planerat. Från hallen nås lägenhetens rymliga kök med gott om förvaring, praktiska arbetsytor och full maskinell utrustning. Köket ligger i anslutning till matrummet med gott om plats för större sällskap och utgång till en av balkongerna med magisk utsikt. Ljust, rymligt och socialt vardagsrum som enkelt kan möbleras utifrån drömmar och behov. I vägg med vardagsrummet finner vi badrum med dusch, handfat samt kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Kakel på väggarna och klinkergolv med tillhörande golvvärme. På entréplanet ligger två av lägenhetens insynsskyddade sovrum. I båda finns plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter.

På lägenhetens övre plan finns ytterligare ett avskilt sovrum med gott om förvaringsutrymme och gott om garderobsutrymme. Utöver lägenhetens vardagsrum på entréplanet finns ytterligare ett vardagsrum på detta plan. Detta kan lätt kan göras om till ytterligare ett sovrum/kontor vilket är perfekt för den stora familjen. Även här har vi balkong med vacker utsikt över Årstafältet med omnejd.

- Högst upp i huset
- Våning 12 samt 13
- Gavellägenhet
- Hiss i huset
- Insynsskyddad
- Två inglasade balkonger med skjutbara glaspartier
- Väl tilltagna rum
- Detaljer i original
- Socialt boende
- Vindsförråd och matkällare

Allmänt om området
Lägenheten ligger ca 3 minuters gångväg från tvärbanan. Med denna tar man sig enkelt till grön linje (2 stationer), röd linje (4 stationer) samt 2 stationer till pendeltåget i Årstaberg. Med cykel tar man sig till Söder på 15 minuter och till centralen på 30. I Årstas charmiga 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger omskrivna Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren.

Lägenheten ligger i ett attraktivt område som är i en mycket expansiv fas, för mer information om byggnationerna på Årstafältet se avsnitt länkar under föreningsinfo. Som ett exempel på den snabba expansionen öppnar det kontinuerligt nya restauranger och butiker på gångavstånd. De senaste tillskotten är en italiensk deli och en asiatisk snabbmatsrestaurang.