BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka, Nobelberget, Sickla

Formalingatan 8

  • 3 rum och kök
  • 43.5 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Huset är placerat i ett av Nobelbergets bästa hörn – där Sicklastråket och Formalinfabriken möts.

Innanför tröskeln i det här kvarteret har vi valt en inredning, inspirerad av Nobelbergets industriella historia. Köket går i mörka kulörer med luckor i grågrönt, svart bänkskiva och detaljer med industriell känsla. Tonerna från köket går vidare in i badrummet i form av en grågrön kommod till varmvita väggar och mörkgrått golv.

Fönster i flera väderstreck och helglasade terrassdörrar släpper in solljus i ditt hem och ger en luftig känsla. Solen på terrassen är mellan ca 11-18. Den generösa takhöjden gör det ljusa ännu ljusare. För att bryta av och skapa kontrast har vi valt att rama in dina fönster med mörka fönsterkarmar som ger ditt personliga hem ännu mer personlighet. Tvåstavsparketten i ek med matt borstad yta har en varm ton och hemtrevlig karaktär.

Tonerna från köket går vidare in i badrummet. Här i form av en kvadratisk, mattglaserad och rustik kakelplatta med retro look – i varmvitt på väggarna och mörkgrått på golvet. Till det, kromade detaljer och rejäla handtag i svart som bryter av. Den vägghängda kommoden i grågrön nyans ger ett sobert intryck.
För att göra din tillvaro så bekväm som möjligt inreder vi dessutom med takdusch, duschvägg i glas, handdukstork och väggskåp som ger bra förvaring. Infällda spottar i taket är ännu en detalj som ger ditt badrum det lilla extra.

Bostaden har två bra sovrum, går enkelt att göra om till ett sovrum se alternativa planlösningen.

Bostaden har ett externt förråd. Garage finns i huset. Lummig innergård.

Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

Föreningen

Brf Konstharts i Nacka kommun består av 56 lägenheter. Adresser Sickla Industriväg 20, 22, 24, 26, 28 och Formalingatan 8. Tomten är friköpt. Tre hyreslokaler, 29 garageplatser, innergård, cykelförråd, barnvagsrum/rullstolsrum, miljörum och lägenhetsförråd. Fiber indraget. Fjärrvärme.