BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo

Fågelstigen nr 21

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 7971
  • 1607
  • 4875
Värdera din bostad

Beskrivning

*Just nu erbjuder vi 500,000 kr i rabatt på övriga parhus i etapp 2. Kontakta Sara på sara@bosthlm.se eller Emma emma@bosthlm.se för mer information om de parhus som finns kvar*

Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar vi för uppförandet av 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument.

Hultman-Vogt

– Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties –

Henrik Vogt om Fågelstigen
”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.”

Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/

Nedan presenteras ett studiohus om 48 kvm:

Drömmer du om egen uteplats, hög standard och huskänsla? Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, yteffektivitet, högt i tak och fina materialval. 

Perfekt planerad bostad där man tar sig i på det övre planet. Här finns platsbyggd garderobsförvaring i hall samt snyggt kök som ligger i anslutning till rummet. Här ryms matbord för 4-6 personer. Stora panoramafönster sin ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Via den snygga trappan tar vi oss ner till bostadens nedre plan. Här avskiljs bostadens sovrum med modern glasvägg vilket behåller en känsla av rymd och ljus. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp och tv-möbel. Stora panoramafönster mot den privata uteplatsen som rymmer loungegrupp och grill. Badrummet är beläget på övre plan och är helkaklat med dusch, handfat med kommod samt golvvärme. 

Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard
- Golvvärme i hela bostaden
- Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering
- Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter
- Naturnära

Tillträde Q2-Q3 år 2024