BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 8, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerad lägenhet med varsamt bevarad 60-tals charm och en stor härlig balkong i soligt läge. Bra förening med välskötta hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt. Söders bästa läge, ett stenkast från det böljande vattnet vid Årstaviken.

Hall - möblerbar med bra förvaring
Genom en säkerhetsdörr kommer man in i en ljus och välkomnande hall med svart/vit-rutigt golv och tapetserade väggar. För avhängning av ytterkläder finns en hatthylla samt en fristående garderob. I angränsning till hallen ligger badrummet. 

Badrum - renoverat och stilsäkert
I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet som totalrenoverades i samband med stambytet 2019. Det finns dusch med vikväggar, handfat med tillhörande förvaringslådor, badrumsskåp, spotlights, handdukstork och vägghängd wc. Vitkaklade väggar, matchande klinker med svarta inslag på golvet samt golvvärme. Förberett (el) för tvättmaskin.

Kök – fokus på njutning & umgänge
Till höger om hallen ligger det hemtrevligt köket som totalrenoverades 2019. Det är här man möts av ljuset, rymden och grönskan som är så karaktäristiskt för denna lägenhet. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där den rymliga matplatsen blir en given plats för måltider med nära och kära. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt och ugn. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har gråa luckor. Ovanför den generösa arbetsbänken sitter gråkaklat stänkskydd. Svart/vit-rutigt golv och vitmålade väggar. Från köket finns utgång till balkongen som har ett sydväst läge. Härlig utsikt över föreningens gård och Tantolunden. Till vänster skönjas Årstavikens vatten och till höger ser man Högalidskyrkans två torn. Markiser över både balkong och köksfönster.

Vardagsrum – underbar atmosfär
Vackert och rymligt vardagsrum med härlig atmosfär. Från det breda fönsterpartiet skiner ljuset in över tapetserade väggar och det nyslipade ekparkettgolvet. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Två sovrum - lugnt och avskilt 
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum. Rummen har ljusa trägolv och tapetserade väggar i en grå nyans. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i och med att det finns väggfasta garderober/linneskåp med tillhörande överskåp i båda rummen. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.