BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Södra Station

Fatburs Brunnsgata 22 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 5959
  • 67
  • 2803
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenheten ingår i en välmående och stor förening. Bostaden i sig är mycket välplanerad och har en stor balkong mot föreningens innergård. Två bra sovrum samt kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Närheten till allehanda kommunikationer gör att du lätt och snabbt tar dig runt i stan.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder via ett förvaringssystem längs ena väggen. I angränsning till hallen ligger badrummet och en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. På golvet ligger laminat. Omgivande väggar är vitmålade.

Sovrum
Till vänster om hallen ligger ett av bostadens två sovrum. Här ryms dubbelsäng, sängbord och annat möblemang efter behov. Tapetserade väggar och laminatgolv.

Vardagsrum och kök - öppen planlösning
Rakt fram från hallen ligger vardagsrummet som har en delvis öppen planlösning mot köket, vilket skapar en luftig sällskapsyta som blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Endast ett par skjutdörrar skiljer rummen åt. Man har bra kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Vardagsrummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt möblemang efter behov. 

Arbetsytorna i köket är väl tilltagna och inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av kyl, frys, spis med häll och tillhörande ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Vita släta köksskåp och arbetsbänkar av laminat. Matplatsen är placerad vid fönster och rymmer ett större matbord, som kan förlängas när det nalkas kalas. 

Balkong
Från köket finns utgången till balkongen som har ett sydligt läge. Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. 

Sovrum
Bredvid köket ligger bostadens mindre sovrum. Perfekt för minstingen i familjen alternativt till arbetsrum eller gästrum. Linoleumgolv och tapetserade väggar.

Badrum
Stort badrum beklätt med kakelplattor på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, tvättmaskin, handdukstork, badrumsskåp samt handfat.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.