BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla kanalgata 39, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 11612
  • 356
  • 2802
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymlig och välplanerad 2:a med stor balkong i söderläge på lugn attraktiv återvändsgata i Hammarby Sjöstad. Läget är suveränt nära vatten, natur och citypuls.
Mycket stabil förening med låg belåningsgrad och god ekonomi.

Hallen är välkomnande, och redan när man stiger in genom ytterdörren möts man av ett härligt ljusinsläpp från vardagsrummet. Bra förvaringsutrymme finns för både ytterkläder och skor i form av hatthylla samt skjutdörrsgarderober.

Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp samt arbetshörna. Kikar man på den alternativa planlösningen går det vid behov även göra om till en 3:a.
Utgång till härlig och stor balkong i sydost med kanalglimt som lätt blir som ett extra rum på sommarhalvåret. Gott om plats för loungemöbler eller matgrupp.

Köket är yteffektivt och välplanerad med bra förvaringsmöjligheter bakom klassiskt vita köksskåp och bra med arbetsyta. Dessutom fullt utrustat med bekvämligheter som diskmaskin, spishäll, ugn och kyl och frys.  Trevlig matplats invid burspråk med stora fönster och generöst ljusinsläpp.

Vidare in finner vi ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng  samt sängbord och/eller byrå. Ytterligare förvaring som man aldrig får nog av finns via klädkammare i direkt anslutning.

Lägg därtill ett helkaklat badrum med ingång från hall. Här finns badkar, handfat med kommod, fin nisch i sten och spegelskåp. Tvättpelare finns.

Sammanfattningsvis en otroligt välplanerad 2:a, med generöst ljusinsläpp, och original parkettgolv med stor balkong och kanalglimt. Bekvämlighet som källarförråd och tvättstuga finns. 


- Balkong i sydost
- Möjlig 3:a
- Klädkammare
- Tvättstuga
- Gästlägenhet i föreningen
- Källarförråd
- Kanalglimt
- Låg belånad förening som äger marken