BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Grafikvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 6478
  • 213
  • 2317
Värdera din bostad

Beskrivning

** Funkislägenhet med fungerande öppen spis och vackert burspråk **
Välkommen till denna mycket snyggt renoverade och hemtrevliga funkislägenhet med öppen spis och burspråk. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. I hemmet finns bevarade tidstypiska detaljer från byggåret 1945, som en vacker fungerande öppen spis och tjusiga fönster med spanjoletter. Bostaden har genomgående fina materialval som vitlaserade askparkettgolv i hela bostaden, vitmålade väggar och påkostad ljussättning med spotlights och dimmers.

Härlig boendemiljö
Mysiga Grafikvägen med sitt centrala men ändå naturnära läge lämnar inget att önska - Här bor man i staden med ändå invid vatten, skog och natur. Inom ett par hundra meter ligger underbara Årstaskogen som bjuder på härlig natur och vackert vatten på gränsen mellan Saltsjön och Mälaren. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt! 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Representativt
Representativt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna, den fina öppna spisen och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner där det finns gott om plats för både en rejäl soffgrupp och ett stort matsalsbord. 

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Stilrent kök där har man tagit vara på bostadens generösa takhöjd genom att installera dubbla rader överskåp. Köket är hemtrevligt med fokus på funktion och umgänge. Vardagsrum och kök binds samman av en köksö med sittplatser, vilket skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och inbyggd varmluftsugn. Bänkskivorna i köket är extra djupa och här finns verkligen gott om plats för både köksmaskiner och skärbrädor.

Hall - Välkomnande
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Mycket bra förvaring i form av en klädkammare samt platsbyggda garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Stilrent
Lägenheten har ett rymligt badrum med spotlightsbelysning, helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av kombimaskin tvätt/torktumlare, toalett, tvättställ med kommod, handdukstork och dusch.

Sovrum
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Rummet har en mycket hemtrevlig känsla som förstärks av dess tjusiga fondvägg med vitmålad träpanel.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd om ca 3 kvm.