BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 29C, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • 3.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning
Välkomna till Rämensvägen 29C, 4tr!

Här kommer chansen att köpa den stilrena bostadsrätt från 2019 i centrala Årsta. Inredningen andas modernism och stram skandinavisk design i sin enkelhet. Ni finner två bra sovrum i varsin ände av bostaden, snyggt badrum med tvättmaskin/torktumlare, ljust kök med socialt barbord som vetter mot vardagsrummet där ni också hittar utgång till en inglasad balkong i söderläge.

Här tillhör man Brf Gavelhusen som uppfördes 2019 av JM och håller en hög kvalitet genomgående. Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstaskogen och Årstatorg bara minuter bort. I närheten finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker, tvärbana, restauranger, gym, busshållsplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana), Årstaberg (Pendeltåg och buss) och Liljeholmen (T-bana och buss). I närheten finns dessutom vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.

Sammanfattningsvis ett modernt boende för er som värdesätter en centralt läge.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning
Hall
Ljus, inbjudande hall med klinkergolv och bra avhängningsyta. 

Sovrum
Fint sovrum med ljusa väggar och två garderober. Här ryms en 1,20-säng om så önskas. 

Badrum
Helkaklat stilrent badrum handfat med kommod, hörndusch med skiljeväggar av glas, tvättmaskin/torktumlare med ovanliggande skåp och klädvårdsbänk under. 

Kök
Ljust och fint kök med bänkskiva i komposit och goda förvaringsmöjligheter i över/-underskåp. Den maskinella utrusningen består av induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, köksfläkt, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Trevligt platsbyggt bord mellan kök/vardagsrum som fungerar utmärkt till frukost eller middag!

Vardagsrum
Generöst vardagsrum som med enkelhet kan möbleras på flera sätt. Bra ljusinsläpp från fönster och utgång till inglasad balkong där man kan njuta av solen i söderläge. 

Sovrum
Luftigt sovrum med plats för en dubbelsäng. Bra förvaring i garderober.