BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Redargatan 4, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 3821
  • 575
  • 2772
Värdera din bostad

Beskrivning

** Solig balkong - Förening med låg belåning - Lediga garageplatser - Möjlig 4:a **
Välkommen till denna stilrena lägenhet med en solig balkong lugnt belägen mot grön innergård. Bostaden har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i tre väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående ljusa och behagliga färg- och materialval. Här bor man i en underbar marin miljö där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Representativt
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora härliga fönsterpartierna och accessen till balkongen vilket suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Här finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Ca 6 Kvm Balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man en egen oas i som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen som ligger i soligt sydvästläge finns gott om plats för såväl sittgrupp som grill. Den terrassaliknande balkongen ger också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. 

Hemtrevligt kök - Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en god kontakt mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. I köket finns plats för ett rejält matbord för upp till 10 personer. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt samt inbyggd mikrovågsugn. Snygg stavmosaik ovan bänkytor.

Två bra sovrum
Det större sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en fristående garderob. Det något mindre sovrum rymmer även det en dubbelsäng och skrivbord. Här finns även en klädkammare. 

Stilrent badrum – Separat del för klädvård
Snyggt badrum med spotlightsbelysning, helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch med väggar i klarglas samt tak- och handdusch, vägghängd toalett, handdukstork, tvättställ med tillhörande underskåp samt badrumsskåp. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över.

Klädkammare - Möjlig 4:a
I anslutning till hallen mellan köket och vardagsrummet ligger en mycket bra och rymlig klädkammare. Här öppnas även möjligheten upp för att kunna konvertera lägenheten till en bra och funktionell 4:a (se förslag på alternativ planlösning).

Välkomnande hall
Välkomnande hall med snyggt och praktiskt instegsklinkers. Här finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt mycket bra förvaring i form av en garderob med skjutdörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten finns ett bra källarförråd.