BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Täppgränd 113

  • 4 rum och kök
  • 103 kvm
  • 5.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna chans att förvärva en mycket unik lägenhet Söder om Söder, nära Sandsborgs tunnelbana och med endast 15 minuters promenad till Globen (Avicii Arena) och Tele2 Arena.

Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp och läget med två rofyllda balkonger högst upp i huset är unikt. Denna lägenhet måste ses och kännas in!

De två balkongerna är belägna i ostört läge, den mindre balkongen med morgonsol mot där man kan njuta utsikten över Dalenparken och den större entrébalkongen med kvällssol mot den trevliga och lummiga innegården.

Köket är ljust, rymligt och inbjudande och inrett med klinkergolv med värme, bänkskivor i trä, smart skåpförvaring med inbyggda höj/sänkbara dimljus, kyl och frys med ismaskin. Det finns plats för ett stort matsalsbord för familj och vänner att samlas kring.

Till ett av de tre sovrummen finns en stor klädkammare i anslutning, som vid behov kan användas som hemmakontor eller extra sovrum.
Det andra sovrummet har en stor garderobsvägg som ingår. Det tredje sovrummet har dörröppningen flyttats från köket mot hall och korridor.

Vardagsrummet är stort och trivsamt med vackert ljusinsläpp från det tilltagna fönsterpartiet som vetter mot en grönskande park. En speciell detalj i rummet är att det finns en sänkbar bioduk i taket.

Badrummet är fräscht och rymligt. Badkar och tvättmaskin ingår. En fint inredd gästtoalett finns också.   Föreningen äger marken.