BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred- Ekviken

Skalla Hamnväg 10E

  • 6 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
  • 6062
  • 130
  • 4096
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt Radhus ett stenkast från Mälaren och 40 minuter från Stockholm! Optimal tomt och läge med tanke på gavelläget, vilket gör att du kan gå runt ditt egna hus och på så sätt få större tomt och mindre insyn.
Natursköna och idylliska Ekviken i Mariefred med egen tågstation för ångloket precis intill vattnet är ett drömboende! Här får du bo i ett fantastiskt radhus med välplanerade ytor som har en smakfull engelsk prägel. Stor altan via dom stora altandörrarna från allrummet blir som extra rum sommartid. Sol från morgon till kväll gör att du kan njuta av trädgården och uteplatsen. Huset har en genomtänkt design och materialval med panel av cederträ och detaljer i cederträspån på delar av fasaden som gör att husen smakfullt smälter in med naturen som du har runt knuten. Med badrocksavståd kan du ta dig till bryggan. En parkeringsplats tillhör huset. 

Hela huset genomsyras av smarta lösningar och smakfulla materialval av hög standard.
Genomgående är radhuset som är upplåten i Bostadsrättsform påkostat med vackra och smakfulla detaljer och material. 

Hjärtligt välkomna att höra av er! 

Entré
Välkomnande hall med ett vackert marmorgolv. Infällda armaturer och vita väggar. I anslutning i hallen under trappan finns en klädkammare som rymmer familjens alla ytterkläder om så önskas. 

Tvättstuga
Rymlig tvättstuga med grått klinker på golv, och väggarna i ljus ton. Här finns både tvättstuga, torktumlare, arbetsbänk och ho. 

Badrum
Ovanligt vackert badrum med marmorgolv, halvt kaklade väggar och resten målat i en grön ton. Blandare och kran i mässing. Inkaklat badkar, handfat med kommod och spegel. 

Kök & Matplats
Stort och vackert kök från Ballingslöv med öppen planlösning intill matplatsen. Köksskåp i grå ton med arbetsbänk av vacker marmor. Från köksbänken kan du titta ut över trädgården genom det mysiga fönstret. Generöst med både arbetsyta och förvaring. Fullt utrustad maskinpark. 

Intill köket finns matplatsen med möjlighet till bord för 10 personer. Invid det stora fönsterpartiet som vetter mot altanen och baksidan finns gott om plats fört större matplats om så önskas. 

Vardagsrum & Arbetsrum
Den vackra kaminen som inte bara ger värme utan också mysfaktor står i allrummet som ett naturligt nav. Soffmöblemanget finns en naturlig plats för intill tv-väggen. Dessutom finns ett extra litet rum man kan dela av eller bara stänga om sig med gardiner för att sitta och jobba i lugn och ro i det mysiga arbetsrummet. 

Övervåning

Master Bedroom
Stort sovrum med plats för större dubbelsäng samt en hel garderobsvägg. Tapet i harmoniska toner från Morris. 

Sovrum 2 & 3
Två perfekta barnrum som rymmer allt man kan önska av ett barnrum.

Vardagsrum
Rum som alternativt kan användas som extra sovrum.

Badrum
Även här finns ett iögonfallande vackert badrum med vackert klinkergolv och kaklade väggar. Dusch bakom industriväggar som bryter av på ett smakfullt sätt. Komfortvärme i badrum.