BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Redargatan 3, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 43.5 kvm
  • Såld
  • 3618
  • 178
  • 2362
Värdera din bostad

Beskrivning

** 2 rum och kök i förening med mycket låg belåning - Lediga garageplatser **
Välkommen till denna stilrena lägenhet med fransk balkong Bostaden har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här bor man i en underbar marin miljö där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum - Representativt
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora härliga fönsterpartierna, den franska balkongen och kontakten med köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Kök - Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. I anslutning till köket finns plats för ett rejält matbord. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn, spisfläkt samt inbyggd mikrovågsugn. Snygg stenmosaik ovan bänkytor. Köket kan även delas av mot vardagsrummet så att man får ett separat kök, se streckad vägg på planskissen.

Sovrum
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. Rummet har en mycket hemtrevlig känsla som förstärks av dess sobra färgval och sänkta tak med spotlights och dimmers.

Stilrent badrum – Separat del för klädvård
Fint badrum med helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grått klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, handdukstork, dusch och duschväggar i glas. I badrummet finns mycket bra förvaring och här finns även plats för tvättmaskin.

Välkomnande hall
Välkomnande hall med snyggt och praktiskt klinkers med golvvärme. Här finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt mycket bra förvaring i form av en platsbyggd garderobsvägg. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd på ca på 4 kvm med ca 3,5 m i takhöjd.

Övrigt
Lägenheten är ombyggd så att man erhållit ett separat sovrum vilket gör att bostaden har funktionen som en 2:a (registrerad som en 1:a i lägenhetsförteckningen).