BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Danderyd

Mörbylund 27

  • 2
  • 34.5 kvm
  • Såld
  • 3624
  • 755
  • 2535
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade minitvåa i populära BRF Sjukhuset 3 med bra kommunikation till universitet och city!

På våning 5 finner ni denna ljusa och stilrena minitvåa med stor inglasad balkong i västerläge med en grönskande vy. Här välkomans du av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter till höger. I anslutning till hallen finner du ett nyligen renoverat (stambyttes 2022) badrum med helkaklade väggar och golv. Här finns tvättställ med kommod, WC, dusch och golvvärme, möjlighet till tvättmaskin finns. Intill hallen finner ni även goda förvaringsmöjligheter i välplanerade garderober. I det stora allrummet finns plats för matbord, större soffgrupp, media möbel och övrigt möblemang. Intill allrummet når du utgången till den stora inglasade balkongen med ett fantastiskt västerläge. En magiskt utsikt mot den grönskande och harmoniska naturen. Lägenhetens stilrena kök erbjuder generöst med arbetsplats och goda förvaringsmöjligheter. Här finns allt du behöver så som kyl och frys, spis, fläkt, ugn, diskmaskin. Lägenheten har även ett väldisponerat sovrum med plats för säng.

Nära till kommunikationer, Roslagsbanan, bussar och tunnelbana som enkelt tar dig till city. Lägenheten har även en generöst närhet till stora de vägnätet E18/E4/Norra länken. Garage finns, separat kö via Mörbylunds samfällighet.