BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västberga - Telefonplan

Tombolavägen 11 2tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 3130
  • 489
  • 965
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna varsamt renoverade lägenhet med tilltalande färgval, en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En lägenhet var det charmiga köket i original behållits men fått en smakfull modern uppdatering. Samtliga ytor är renoverade 2022. Bra läge, balkong i perfekt sydvästläge och en lägenhet att direkt flytta in i - välkommen på visning!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten har en genomtänkt standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

- renoverade ytor 2022
- charmigt kök i original (delvis renoverade ytor)
- närhet kommunikationer
- välskött förening

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot lugn gata och solens strålar under stora delar av dagen och kvällen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet och på balkongen. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

KÖK
Ett charmigt kök i original som fått en modern uppdatering av vissa delar. Skåp och luckor för att få den rätta känslan från 40-tal, som kompletterats med moderna vitvaror, nya golv och ljusa färger. 

SOVRUM
Generöst rofyllt sovrum utan insyn och fönster mot grönskande gård. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Bra med förvaring i tre inbyggda garderober. Ljusa rogivande färgval. 

BADRUM
Stambytt snyggt badrum med dusch, handfat, wc. Förberett för tvättmaskin. 

HALL
Välkomnande rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring bland annat i inbyggd garderob. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.