BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Snättringe - Huddinge

Svängvägen 47

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • 5.400.000 kr / Såld
  • 4685
  • 513
  • 14218
Värdera din bostad

Beskrivning

Vänligen kontakta mäklaren för bokad visning. Riktigt fint renoverat och friköpt radhus i två plan med en totalyta om 105 kvm! Genomgående mycket gott skick där flera stora renoveringar nyligen utförts, här är det bara att flytta in! Huset har ett idylliskt läge i populära Snättringe med närhet till förskolor, skolor, natur, kommunikationer och serviceutbud! I närheten trafikerar buss 704 som bl.a tar dig till Fruängen och Huddinge centrum. En promenad på ca 15 minuter tar dig till Stuvsta centrum där man kan ta tåget till city på drygt 13 minuter. 

Huset som är byggt 1973 är riktigt välplanerat och smakfullt renoverat av nuvarande ägare. Entréplanet består av en hall, gästtoalett, kök och vardagsrum. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning. Det smakfulla köket har vita profilerade köksluckor, gott om skåpförvaring och bänkyta. Här finns också en trevlig köksö som blir till den perfekta frukostplatsen för familjen. Köksön har en stenskiva i komposit. Plats finns också för ett matbord som går att duka upp för 6-8 personer. Vardagsrummet har plats för en större soffa och TV-möbel. Från vardagsrummet nås den underbara trädäckade altanen som är inbäddad i grönska under sommarhalvåret och vars placering bjuder på många härliga soltimmar! Här ute kan du möblera med en loungemöbel och ett stort matbord. För de varmare sommardagarna finns det en markis att söka skugga under. Altanen ansluter ned till gångstråket där man når samfällighetens fina lekpark. 
Gästtoaletten på entréplanet har ett fint carraramarmorgolv och golvvärme. I hallen finns plats för ytterkläder och skor. På första delen av hallgolvet ligger ett snyggt och praktiskt klinker, här finns också golvvärme. 

På det översta våningsplanet finns tre sovrum, avskilda från husets sällskapsytor. Samtliga sovrum är i bra storlek, målade i fina nyanser och har trevligt ljusinsläpp. Här uppe finns också det snygga badrummet som är nyrenoverat år 2023. Fina detaljer är de stora plattorna på väggar och golv, carraramarmorskivan under handfatet samt de svarta detaljerna, som bryter av snyggt, i form av takdusch, listerna på duschväggarna, och blandaren till handfatet. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara väggar, handfat med kommod, WC, tvättmaskin, torktumlare och praktiska väggskåp. Golvvärme finns också här.

Här finns också carport och förråd.