BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Oskarsrogatan 5, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • Såld
  • 2626
  • 229
  • 3914
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett seniorboende för 50+ , högt upp med fantastisk utsikt, insynsfritt, topprenoverad lägenhet (2022), optimal planlösning och solid förening med mycket bra ekonomi. Här finner ni en unik bostad som sällan kommer ut. Den har ett naturligt insynsskydd samt en inglasad balkong i attraktivt solläge. Här kan magiska stunder avnjutas. 

Varmt välkomna till Oskarsrogatan 5, 7tr!

- Högt upp!
- Topprenoverad (2022)
- Genomgående parkettgolv (2022).
- Hela lägenheten ommålades 2022.
- Fantastisk utsikt över Solna.
- Promenad avstånd till vattnet.
- Optimal planlösning.
- Stabil BRF med god ekonomi
- Stort sovrum med rikligt ljusinsläpp.
- Inglasad balkong med bästa solläge.
- Källarförråd tillkommer.
- Fantastisk förening med mängder av möjligheter till gemenskap och aktiviteter i form av bibliotek, målar- och keramikateljé, snickarverkstad, bastu och motionsrum. Det finns även en grönskande trädgård i söderläge med grillplats, pergola och sittplatser samt trädgårdsgolf, krocketspel och boule. Tvättstugor samt cykel förråd finns.
- Närhet till barnomsorg som dagis, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.
- Unika, historiska och naturnära promenadstråk längs vatten, med slott, vackra ridstall och barnens djur på 4-H gården, bara en bit ner för backen.
- Närhet till lyxigt sjö- och krogliv vid Pampas Marina.
- Närhet till full serviceutbud med matvarubutik (Hemköp), restauranger (indiskt, sushi, italienskt, pizza, kebab och konditori), gym, hunddagis, och veterinär mm.
- Rikligt utbud av kommunikationer.
- Promenadavstånd till alla tre T- banor som tar dig till city på 7min (Solna Centrum, Huvudsta Centrum och Västra skogen) - Ca 8 minuter med bil till stan och ca 3 minuter till Pampas Marina och 7 minuter till Birkastan. 

För mer information kontakta ansvarig mäklare, Ilker Cengiz 0733 - 13 13 31!

 

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via garderober samt rymlig walk in closet. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent renoverat kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring bakom köksluckor med praktiska arbetsytor med exklusivt pariskakel som stänkskydd ovanför. Köksutrustningen består av hela kyl och frys nygaranti medföljer, diskmaskin nygaranti medföljer, induktionshäll med 5 års garanti, spisfläkt och varmluftsugn med nygaranti. Köket har matplats för 6-8 personer med trevlig utsikt, utan insyn. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Sovrum 1 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via garderober som rymmer säsongens alla kläder. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Badrum & WC med exklusiva detaljer
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett stort, trivsamt och stilfullt badrum med exklusivt kaklade väggar upp till tak och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av wc, dusch, kommod med spegel, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.