BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Balingsnäs

Fabelgränd 11

  • 5 rum och kök
  • 123 kvm
  • Såld
  • 7430
  • 1020
  • 3631
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om huset:
Varmt välkomna till Fabelgränd 11!

Här får jag tillfället att visa upp detta ytterst fina och bekymmersfria hus med åtråvärt läge i området i Västra Balingsnäs. Insidan bjuder på en väldisponerad planlösning med sociala ytor på entrévåningen med utgång till den underbara insynsskyddade baksidan med nedsänkt spabad samt den studsmattevänliga trädgården som vetter mot det rogivande naturreservatet. Övervåningen är mer personlig med tre bra sovrum med generös takhöjd som skapar en härlig rymd samt ett stort badrum med läckert badkar. Till huset hör till praktiska fördelar såsom gott om förvaringsmöjligheter invändigt såsom utvändigt och dessutom ett garage samt stenlagd uppfart med utrymme för två bilar.

Västra Balingsnäs är beläget i ytterkant av Huddinge Centrum med en tydlig naturnära känsla kopplat till sig eftersom det omgärdas av naturreservat. På ett ärligt stenkast finner ni både förskolan Sagoskogen och Balingsnässkolan från förskoleklass till årskurs 9. Det är goda kommunikationer med buss från området som tar er till Huddinge Centrum på nolltid där ni finner ett stort utbud av matbutiker, restauranger, caféer och massor av annan tänkbar service för hela familjen. Från Huddinge Centrum går pendeltåget till stan på drygt 15 minuter.

Sammanfattningsvis ett åtråvärt beläget hus i området som genomsyras av ett bekymmersfritt boende där den barnvänliga miljön dansar i symbios med det centrala läget för allt vad det praktiska livet begär.

Välkomna på visning!

 

 


Rumsbeskrivning:
Entreplan:
Hall: Praktisk hall med skjutdörrsgarderob samt slitstarkt klinkergolv. 

Kök: Sobert och stilrent kök med ljusa luckor och mörk bänkskiva av laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, köksfläkt samt mikrovågsugn. Halvöppen vägg som ger en härlig social tillvaro mot vardagsrummet.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönster mot baksidan. Utgång till trädgård

Uteplatsen: Underbar uteplats i bästa sydvästliga läge mot naturreservat som ger er dom härligaste soltimmarna förenat med nedsänkt spabad, fristående pool, lättskött gräsmatta för studsmattan och utmärkt med yta för loungegrupper för det perfekta hänget! 

WC/Dusch: Stilrent och helkaklat, handfat med kommod och ovanliggande spegelskåp, Wc, dusch med skiljeväggar av glas samt tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan:
Allrum/extra sovrum: Perfekt allrum för barnen eller för en film på fredagskvällen. Detta kan också enkelt göras om till ett ytterligare sovrum om behovet skulle finnas. 

Sovrum: Tre bra sovrum med integrerade garderober med skjutdörrar samt härlig takhöjd och ljusinsläpp som ger en naturlig rymd till rummen.

Badrum: Stort fräscht badrum med golvvärme, uppvärmd handdukstork, dubbelhandfat med stilrena kommoder samt hörnbadkar. En riktig favorit för barnen eller när ni vill ta en hemmaspakväll.