BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Tämnarvägen 20

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 4290
  • 167
  • 3849
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden 
Varmt välkomna till Tämnarvägen 20 och till en av Årstas bästa föreningar. Här ges möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa med balkong belägen på lugn återvändsgata. Här finns hiss i huset, förråd tillhörande lägenheten, tvättstuga och cykelrum endast 1 trappa ned.

Välkomnande och rymlig hall med ljusa väggar. I hallen finns garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Från hallen når du bostadens lättmöblerade vardagsrum med utrymme för soffgrupp, matplats och/eller övrigt önskat möblemang. Från vardagsrummet nås utgång till rymlig balkong med sydöstligtläge. Väldisponerat kök utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, skafferi, spis och fläkt. Matplats för ca 2 personer. I bostadens sovrum finns plats för dubbelsäng. I sovrummet finns dessutom garderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Fräscht och stambytt badrum utrustat med badkar, handfat och wc. Förberett för tvättmaskin. Ljusinsläpp från badrumsfönster.

En kort promenad från bostaden ligger Årstaskolan, Årsta Centrum med affärer och restauranger samt kommunikationer som på bara några få minuter tar dig till Gullmarsplan.

- Hiss
- Källarförråd
- Tvättstuga och cykelrum 1 trappa ned
- Vackra materialval
- Belåning på endast 100 kr per kvm
- Rymligt källarförråd
- Bra förvaring
- Balkong i sydostligt läge
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Nyrenoverad innergård
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Allmänt om Tämnarvägen
På Tämnarvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.