BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 3, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 1656
  • 80
  • 3057
Värdera din bostad

Beskrivning

Klockren tvåa högst upp i huset!
Här bor du i en ljus tvåa med fina materialval, väl tilltagna ytor och lummig utsikt. En lägenhet för dig som söker det extra så som rogivande miljö, moderna materialval och en balkong i solsäkert söderläge. En suveränt disponerad bostad med optimal planlösning, praktiska förvaringslösningar och renoverat badrum med golvvärme. Stabil förening med god ekonomi och endast 1872 kr i belåningsgrad per kvm. 

- Balkong i soligt söderläge
- Lummig utsikt
- Optimalt läge i Årsta
- Snyggt kök och fina ytskikt
- Renoverat badrum
- Väl tilltagna rum
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Stabil Brf med låg belåning/ kvm
- Ett stenkast till busshållsplats
- Årsta torg 1 min bort 
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Rymlig originalgarderob med överskåp som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. När du kliver in i vardagsrummet möts du av generös yta, vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en känsla av rymd. Rummet kan enkelt möbleras utifrån behov och det finns gott om plats för både soffhörna och matsalsdel. Från vardagsrummet nås lägenhetens södervända balkong belägen med rogivande och lummig utsikt. Köket är snyggt och modernt med plats för matbord och stolar. Här finns gott om plats för förvaring och en bra arbetsyta. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spis med häll, fläkt, inbyggd micro och diskmaskin. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering så som sängbord och byrå samt förvaringsmöjlighet i garderob. Snyggt, renoverat badrum med golvvärme, dusch, glasvägg, wc, kommod med tillhörande spegel samt skåp och hyllor för extra förvaringsmöjligheter. Praktiskt med tvättmaskin och vädringsfönster. Till lägenheten hör ett källarförråd.  

Balkong i söder - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Lägenheten har en rymlig balkong i härligt söderläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen med lummig och rogivande utsikt i lugnt läge. 

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.

Varmt välkommen på visning!