BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Pelargatan 4

  • 1 och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 3885
  • 636
  • 4444
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong
- Grönskande utsikt
- Genomgående planlösning
- BRF äger dess mark
- Nära till stadspuls och natur

Söker du efter en bostad nära stadspuls och kommunikationer men samtidigt vill vara nära naturen? Då är detta rätt bostad för dig! Nu erbjuds denna optimalt planerade etta om 30 kvm med balkong på våning fyra. Här bor du på välplanerade kvadratmeter i en genomgående planlösning med sovalkov, gott om förvaring samt ett flödande ljus från två generösa fönster. Lägenheten är lättmöblerad och här finns möjligheten till att skapa en liten tvåa med hjälp av en skjutdörr som skärmar av mellan kök och vardagsrum. Balkongen är verkligen en plats för avkoppling! 

Här bor du/Ni på utmärkt läge med närhet till Södermalm och stadslivNackareservatet och andra grönområden, Gamla Enskede, Hammarby sjöstad, Sickla Köpkvarter och både Avicii och Tele2 Arena för dig som vill njuta av konserter, fotboll eller annan underhållning. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden med både röda och gröna tunnelbanelinjenSkanstull och Södermalm är bara en kort promenad bort om du vill känna stadens puls på närmare håll, men området kring Skärmarbrink är expansivt och allt flera goda mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Snart kommer även Bonne femme öppna på Blåsutvägen som erbjuder nybakade bröd och magiska bullar!

Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet och Sickla sjön inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Avicii Arena och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel.

Lägenheten är optimal första bostad för såväl en person som det yngre paret och den måste upplevas på plats!