BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Tätorpsvägen 11, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 8114
  • 1004
  • 1653
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna unika 3:a som är otroligt välplanerad med rymlig balkong i soligt söderläge och dessutom en braskamin.
Lägenheten ligger i ett mycket attraktivt område i Skarpnäck i en mycket populär och stabil förening med god ekonomi.

Redan hallen möts man av ett luftigt och ljust intryck med fönster i hela tre väderstreck. Här finns plats för både hatthylla och skohylla. 

Kök med bra arbetsytor och förvaring samt plats för matsalsbord. Vardagsrummet är lättmöblerat och har en härlig braskamin som ger rummet en väldigt mysig atmosfär. Från både kök och vardagsrum nås en ypperlig balkong med bra solläge och utsikt.

Här bjuds på två sovrum varav ett master bedroom med egen klädkammare och plats för dubbelsäng och garderober/byråer. Sovrum 2 blir ett perfekt barnrum eller arbetsrum. Härifrån bakom garderoben finns öppning kvar till klädkammare.


Badrummet är helkaklat och utrustad med WC-stol, handfat, badkar och handdukstork. Det är framdraget för tvättmaskin om man önskar installera en sådan. Tvättstugan finns lätt tillgänglig i samma fastighet på entréplan.

I anslutning till fastigheten finns även rejäla lägenhetsförråd. Föreningen har även gemensamma uteplatser med möjlighet till odlingslåda.

1989 firade Stockholms Byggmästareförening 100 år. Som ett led i 100-årsjubileet inbjöds sju byggmästare av Stockholms Stad att projektera markområdet Autopiloten i Skarpnäck. För att markera att det rörde sig om ett jubileumsfirande gjordes många fina lösningar i lägenheterna och husen kostades även på lite extra exteriört, t.ex. med vackra balkonger och fasader, mer info om detta finner ni här: www.jubileumshusen.se.

Här bor du nära såväl natur som kommunikationer. På ett par minuter når du bra kommunikation med både T-bana och flertalet bussförbindelser, bra skolor, parker och närservice. Här har du också nära till Nackareservatet och en kort cykeltur till Flatenbadet.

- Vån 4 av 4
- Balkong i söderläge
- Nylagt parkettgolv i vardagsrum och hall
- Två bra sovrum 
- Klädkammare
- Bra kök med plats för matbord
- Nyslipat golv i kök
- Utgång till balkong via helglasade pardörrar
- Stabil förening med god ekonomi
- Tvättstuga i porten
- Förråd