BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 159, 3/3tr!

  • 3 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • Såld
  • 3285
  • 244
  • 6253
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset, med fritt läge ligger denna total renoverade lägenhet med balkong. Optimal planlösning med fina pasteller och exklusiva materialval. Fantastisk förening med låg avgift.

- Den bättre föreningen i området (A)
- Föreningen har ett förmånligt el avtal, 1.30 kr/ kWh (I avgiften ingår samtliga kostnader såsom el, nätkostnader, moms, skatter och administration.)
- Låg avgift.
- Källarförråd
- Total renoverat (2022), intyg och garantier medföljer.
- Genomgående parkettgolv
- Stort badrum
- Lätt möblerade rum.
- Optimal planlösning.
- Rikligt ljusinsläpp.
- Rikligt plats för förvaring.
- Stambytt 1998
- Vacker innergård med grillplats att nyttja.
- Föreningen disponerar även 82 st garageplatser och 215 p-platser med värmeuttag.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd, gym och bastu.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via rymlig walk in closet. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent nyrenoverat kök från IKEA (2022) med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring bakom köksluckor med praktiska arbetsytor med exklusivt kakel som stänkskydd ovanför. Köksutrustningen består av kyl och frys nygaranti medföljer, diskmaskin nygaranti medföljer, induktionshäll med 5 års garanti, spisfläkt från IKEA med 1 års garanti, samt inbyggd microvågs- och varmluftsugn nygaranti medföljer. Köket har matplats för 6-8 personer med trevlig utsikt, utan insyn. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Sovrum 1 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter som rymmer säsongens alla kläder. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Sovrum 2 – Rymligt, ljust och praktiskt
Perfekt alternativ som barnrum men rymmer även enkelsäng och arbetshörna. Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp på eftermiddagen. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv (2022). 

Badrum & WC med exklusiva detaljer
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med hela exklusivt kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av wc, kommod med spegel, golvvärme samt spotlights på tak . Trevligt ljus-/ luftinsläpp via fönsterparti.

Lägenheten är omgjord till en trea och disponeras som sådan, lägenheten är registrerad som 2ROK i föreningens lägenhetsregister.