BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Bergsundsgatan 15, 3tr

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en underbar enrummare (möjlig 2:a) med perfekt läge i Hornstull. Högt upp i huset finner man denna välplanerade lägenhet med stor balkong. Här är varje kvadratmeter och detalj på rätt plats och takhöjden ger en extra känsla av rymd. Överlag finns mycket charm kvar från byggåret så som välbevarade trägolv i både allrum och kök, serveringsskåp, spegeldörrar etc. Tidlöst renoverat kök med matplats, bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter.

Från hallen når man en rymlig klädkammare med gott om plats för kläder och annan förvaring. Stambytt, helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Lägenheten går även att omdisponeras till en 2:a (Se alternativ planskiss). 

Suveränt läge på populära Bergsundsgatan med parker och vatten runt knuten. Hornstull har blivit ett av Södermalms mest uppskattade områden med sin sköna blandning av nöjesliv och härlig natur. Är man hungrig finns restauranger från världens alla hörn och det finns även trevliga barer och mysiga caféer. Är du på väg någon annanstans finns här strålande kommunikationer med tunnelbana och flertalet bussar som tar dig vidare genom staden. Stabil brf utan planerade renoveringar eller avgiftshöjningar. 


Varmt välkomna på visning!