BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 168, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 5384
  • 122
  • 2670
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges möjligheten att förvärva en smart planerad lägenhet med solig balkong mot innergård belägen i en fastighet med byggår 1883! Lägenhetens är genomgående, har vackra fönster och generös takhöjd om ca 3 m som tar er tillbaka till husets byggår. Föreningens har dessutom mycket god ekonomi där hushållsel ingår i avgiften!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängingsmöjligheter samt en stor klädkammare. I anslutning till hallen når ni köket. Här har ytskikt renoveras och de vita luckorna har fått nya vackra beslag. Köket har både gott om förvaring samt plats för mindre matbord. Maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, spis från Smeg och kyl/frys och fläkt finnes i detta rum. Via vackra pardörrar i köket når ni den härliga och soliga balkongen som blickar ut mot föreningens innergård. Här kan ni utan problem få plats med balkongmöbler samt odlingar! Vidare in i lägenheten når ni det luftiga vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp, större middagsbord samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når ni det som idag används som barnrum med goda möbleringsmöjligheter. Här får ni plats med säng, förvaring samt skrivbord. Det som idag används som master bedroom ligger tyst och lungt beläget.  Tack vare garderobsväggen i detta rum rymmer en hel del förvaring. Tack vare det luftiga sovrummet får ni enkelt plats med dubbelsäng, skrivbord samt övrigt möblemang. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, wc, badkar, handfat samt förvaring. 

Detta är sammantaget en perfekt lägenhet med sekelskiftescharm belägen i ett populärt och lugnt område med Vitabergsparken runt knuten och flertalet populära restauranger ett stenkast bort. 

Missa inte denna visning - Välkomna!