BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan / Hökmossen

Hökmossevägen 36, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 4969
  • 696
  • 4027
Värdera din bostad

Beskrivning

*Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

- Insynsskyddat med härlig utsikt över lummig grönska
- Genomgående vackra golv
- Fantastiskt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck
- Generös takhöjd om ca 270 cm
- Charmigt kök med goda arbetsytor
- Stilrent och helkaklat badrum
- Rymligt sovrum med plats för 180 cm säng (på bild 160 cm)
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och fina detaljer
- Gott om förvaring och källarförråd om ca 3 kvm

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa belägen i populära och lummiga Telefonplan/Hökmossen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 270 cm, ett fint kök, ett helkaklat badrum med plats för tvättmaskin samt genomgående fina detaljer och goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd om ca 3 kvm. 

Brf Hoppet 42 är en stabil förening som erbjuder sina medlemmar tillgång till cykelrum, tvättstuga, 12 st parkeringsplatser samt en lummig gård med grillmöjligheter. Förening har en hyresrätt kvar(positivt dolt kapital), har fem lokaler samt en stabil belåningsgrad om ca 6 795 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2021. För mer information se föreningens hemsida och bilagd årsredovisning.

Här bor ni lugnt och skönt med närhet till både Telefonplans och Hägerstensåsen stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Inom 10 minuters promenad når ni båda tunnelbanestationerna (Telefonplan, Hägerstensåsen) och endast en minut från lägenheten går buss 141 som tar dig till Telefonplan på bara 4 minuter.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!