BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Stöttingsgränd 18

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 117
  • 1777
Värdera din bostad

Beskrivning

Med centralt läge i mysiga Västertorp saluförs nu denna varsamt renoverade och ljusa 2:a med balkong i söderläge mot lugn innergård. Lägenheten präglas av flera tidstypiska detaljer från byggåret 1950. Härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. 
På golvet ligger ett ljust parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. Charmigt funkiskök med ljusa skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och stort matbord. Gott om förvaringsmöjligheter i flera, inbyggda garderober och i tillhörande källarförråd. Sovrummet har plats för dubbelsäng och tillhörande möblering (idag står här en 180 cm bred säng). Badrummet stambyttes 2011 och har badkar, vädringsfönster och golvvärme. Förberett för tvättmaskin.
Brf Barisen 1 är en stabil förening som äger sin mark och som har en god ekonomi. Flera gemensamma utrymmen så som gästrum, föreningslokal och grillplats. Här bor du ostört med naturen inpå husknuten och en kort promenad från både vatten, parker och restauranger samt tunnelbanans röda linje utanför porten.

Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

- Lugnt och insynsskyddat läge
- Fräscha ytskikt
- Vackra golv
- Balkong i soligt söderläge
- Helkaklat badrum med golvvärme
- Charmigt funkiskök med diskmaskin
- Goda förvaringsmöjligheter
- Tillhörande källarförråd
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Härligt ljusflöde
- Flera restauranger och mysiga butiker inom gångavstånd
- Västertorps tunnelbana precis utanför
- 9 min till Södermalm, 17 min till t-centralen
- Närhet till grönområden, parker och badplatser