BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen - Liljeholmen

Marieviksgatan 38

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • 6.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att förvärva en mycket fin renoverad bostad med genomgående fina materialval som inger lyx och harmoni. Lägenheten ligger högt upp i huset med himmelen som tak. Här erbjuds en rymlig balkong med kvällssol. Ett stenkast från lägenheten kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närheten till fastigheten. Stabil förening med god ekonomi, inför 2022 sänkte föreningen avgiften med 7 %.

Det rymliga vardagsrummet som går i en fin ljuston har nyslipat och vitpigmenterat golv som även är genomgående för resten av lägenheten. Vardagsrummet är mycket rymligt och passar utmärkt för att umgås med familj och vänner. Här ryms en ordentlig soffgrupp, fåtölj, soffbord, bokhyllor och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen i nordväst som erbjuder kvällssol. Balkongen ligger mot föreningens innergård och blir som ett extra rum sommartid. Här ryms både grill, blommor, bord samt sittgrupp.  

Fint och socialt kök med genomtänkta detaljer såsom påkostad bänkskiva i mörk kompositsten och den efterlängtade vinkylen som smälter in snyggt. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och bra förvaring tack vare utdragbara lådor och välplacerade överskåpen med bra förvaringsutrymme. Här finns det gott om plats för ett större matbord, som passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. All maskinell utrustningen är från 2022, förutom den integrerade diskmaskinen.

Lägenheten har två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det finns även en rymlig klädkammare i lägenheten. Stora sovrummet går i en ljus kulör och här finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt bra förvaring tack vare garderober. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. 

Hallen är mycket välkomnande och här finns det goda avhängningsmöjligheter tack vare flertalet garderober. Här finns det gott om plats att ställa barnvagnen. Invid hallen finner ni det stilrena badrummet med blanka vitkalkade väggar samt snyggt matchande svart klinkergolv. Utrustningen består av; badkar med lejontassar, kommod med matchande spegel och en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan. 

Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljholmskajens service såsom flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och förskolor. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens Centrum och gallerian tar ni er till fots på ca 5 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.