BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trångsund

Spelvägen 3

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 6340
  • 62
  • 3247
Värdera din bostad

Beskrivning

- Välplanerade kvadratmeter 
- Insynsskyddat med grönskande vy 
- Hiss i fastigheten 
- Föreningen äger marken
- Välskött BRF 
- Naturnära 
- Promenadavstånd till centrum och kommunikationer 

Nu ges chans att sätta sin egen prägel på denna välplanerade tvåa i lugna Trångsund! Här erbjuds välplanerade kvadratmeter kombinerat med god förvaringsmöjligheter i garderober/klädkammare. Generösa fönsterpartier som vetter i ett fritt läge mot träd och grönska. Rummen är lätta att möblera och har en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Bekvämligheter så som tvättmaskin finns installerat i bostaden. 

Bostaden har ett naturnära läge med grönskande områden intill husknuten. I närheten till bostaden finns restauranger, kaféer och mataffärer. Här trivs allt från barnfamiljer och studenter till det äldre eller yngre paret som uppskattar kulturlivet som finns både i stadsdelen, och i innerstaden en kort tågresa bort.

På promenadavstånd nås centrum där det går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går ca var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 16 minuter och till Stockholm City ca 18 minuter. Även bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Tar du istället bilen nås Stockholm på ca 13 minuter. På kort bilavstånd nås även Farsta Centrum och Länna affärsområde.

Trångsunds Centrum erbjuder ett mysigt torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral, bibliotek mm. I Trångsund finns även gott om fritidsaktiviteter för alla åldrar. Simhall, friluftsområde, brukshundsklubb, golfbana, ridklubb mm. Orten är belägen mellan sjöarna Magelungen och Drevviken, ett området som är rikt på natur med mycket promenadstråk och fina badplatser. 

Varmt välkomna på visning!