BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 112

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Optimalt planerad tvåa 
- Balkong i bästa solläge
- Sovrum i ett insynsskyddat läge 
- Diskmaskin och tvättmaskin 
- Två förråd
- Skuldfri BRF 
- Naturen runt husknuten 
- Nära tunnelbana 

Söker Ni efter lugnet med naturen runt husknuten samt möjligheten till smidiga kommunikationer och stadspuls? Då kan detta vara rätt bostad för Er. Nu finns chans att uppleva denna pärla på Finn Malmgrens väg 112 - ett stenkast från Nackareservatet, Hammarbybacken och tunnelbana. 

På våning två kliver Ni in i bostaden som har ett underbart ljusinsläpp belägen i ett gavelläge med fönster i tre väderstreck. Bostaden är smakfullt inredd och har fina originaldetaljer kvar så som platsbyggd förvaring, golv i vardagsrummet och fönsterbrädor. Takhöjden är generös och balkongen ger Er det absolut bästa solläget! I avgiften inkluderas värme, vatten och bredband. 

På kort promenad från bostaden nås Hammarbyhöjdens centrum med matbutik, apotek, restauranger, florist mm. Där finner Ni även tunnelbanan som tar Er in till city på ca 10 minuter där Ni har möjlighet att uppleva Stockholms härliga utbud av restauranger och nöjen. Runt husknuten nås Nackareservatet och möjligheter till blåbärsplockning på sommaren, fina löpslingor, utegym, golfbana och badsjöar. 

Denna pärla måste upplevas på plats!