BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarngränd 9, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 4577
  • 340
  • 1202
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade 2a om 52 kvm med inglasad balkong på trivsamma Kvarnholmen. Här bor du med närhet till både stadspuls och grönområden med stora fönster och balkong som vetter mot Stockholms inlopp! Bostaden ligger på våning 3 med utsikt över inloppet och de fantastiska byggnaderna och området. Här bor du toppmodernt endast ett stenkast från havet och bara en promenad bort från Stockholms innerstad. 

Du välkomnas in i hallen där det finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggd garderob. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med öppen planlösningen mellan vardagsrum och kök. Här ryms stor soffgrupp och matbord för 4-6 personer. Stora härliga fönster med härligt ljusinsläpp i hela lägenheten samt platsbyggd förvaring och bänk längs fönsterkarmen. Köket är modernt med luckor i vitt, stänkskydd i svart och bänkskiva i mörk laminat. Vitvaror i rostfritt från Siemens såsom kylfrys, varmluftsugn, mikro, integrerad fläkt, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Bra arbetsytor och förvaring. Från vardagsrummet når man den rymliga inglasade balkongen som blir som ett extra rum i bostaden. Luta dig tillbaka och njut av utsikten och lugnet. Sovrummet är ljust och rymmer stor säng. Här finns platsbyggd förvaring och garderob. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschvägg i glas, handfat med kommod i vitt, toalett, spegelskåp, exklusiv kombinerad tvätt/torkmaskin från 2020 med praktisk arbetsbänk samt flera överskåp i vitt.

Boendet erbjuder ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Från exempelvis takterrassen kan man njuta av panoramautsikt över Saltsjön och hela Stockholm - en vy som är svår att se sig mätt på. Läget och dess omgivning ger inget mer att önska!

- Citynära 2:a med skärgårdskänsla
- Förening med magnifik takterrass och garage som nås från hissen
- Välplanerad och ljus
- Stor inglasad balkong
- Ett stenkast från havet
- SL-båt tar dig till Nybrokajen på 20 min & Djurgården på 2 min
- Smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd