BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdal

Henriksdalsringen 63

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 3769
  • 223
  • 4720
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris. Sällan ute till försäljning! Snabbt tillträde möjligt. Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och topprenoverade 1a på Henriksdalsberget med balkong i soligt läge. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i form av garderober samt en stor walk in closet. Hallen har även säkerhetsdörr. Vidare in i bostaden kommer man till det öppna och ljusa allrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms det stor soffgrupp, tv möbler samt större säng. Här finns även möjlighet att skärma av rummet, med tex en bokhylla för att få en skyddad arbetshörna/sovrumsdel. Från allrummet når man den stora inglasade balkongen som ligger i ett härligt solläge. Balkongen rymmer utegrupp och gröna växter om man så vill.

Köket är nyrenoverat från Puustelli med mycket smakfulla materialval med gröna skåpsluckor och bänkskiva i svart granit. Köket är välplanerat och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll/ugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Inbyggda Hifi-högtalare i köket från Bowers and Wilkins samt stengolv med golvvärme. Matplats för 4-6 personer intill fönstret.

Bostadens badrum är fräscht renoverat och är utrustat med wc, golvvärme, dusch, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring samt tvättmaskin.

 

- Mycket väldisponerad 1a med balkong i soligt läge, unik för området.

- Omsorgsfullt renoverad samt nydragen el. Bara att flytta in.

- Ingen insyn och inga grannar vägg-i-vägg.

- Lägenheten är "solsäkrad" för de hetaste sommardagarna. Måttbeställda halvtransparenta rullgardiner i kök och på balkong med "teknisk väv" som reflekterar ut värmestrålningen från solen

- Dimrad takbelysning i alla rum.

- När löven faller har man fin utsikt mot Sickla, Nackareservatet, Hammarbybacken och Globen.

- Vindsförråd i samma hus.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt och förskola.

 - Cykelavstånd till Slussen på ca 10 minuter