BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö/Hägersten

Kristallvägen 32

  • 2.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 60 kvm
  • Såld
  • 4722
  • 376
  • 5518
Värdera din bostad

Beskrivning

En underbar 50-talsdröm med nyrenoverat kök och sobra färgval! Bostaden nyttjas idag som en minitrea! Här väntar ett mycket smakfullt hem som det bara är att flytta in i. Här finns många fina originaldetaljer bevarade, bland annat dörrar och fönsterbrädor. Riktigt trevlig planlösning med stora ytor för umgänge. Ett annat stort plus är den soliga balkongen och fönsterpartierna i två väderstreck. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter och bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Buss 161 ligger också bara några minuter bort, vilken går både mot Älvsjö/Bagarmossen och Telefonplan/Gröndal. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar.
Stora Coop är 5-10 min bort vid Västberga handelsplats, där finns också Systembolaget, Jysk och Rusta.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/

Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen och ett nyanlagt utegym finns i närheten.



Balkong 
Från vardagsrummet nås balkongen som har ett soligt läge och utsikt över talltoppar. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med växter och en utemöbel.

Vardagsrum 
Vardagsrummet bjuder verkligen in till umgänge, plats finns för både soffgrupp, bokhylla och matmöbel. Trevligt läge med utsikt över grönskan utanför. 

Kök 
Nyrenoverat och mycket snyggt kök som går i en sober beige nyans. Här ligger också ett nylagt trägolv. Öppningen mot köket resulterar i trevliga sällskapsytor. I anslutning till köket finns en matplats för 4-6 personer. För den som är i behov av ytterligare ett sovrum så finns det möjlighet nyttja platsen till ett sovrum som nuvarande ägare gör.  

Sovrum 
Underbart och stort sovrum. Väggarna är målade i en snygg och modern beige nyans. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en fåtölj. Längs ena väggen finns plats för garderober. I anslutning till sovrummet finns också en klädkammare som rymmer mycket.

Badrum
Stambytt badrum med badkar, handfat, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är det öppningsbara fönstret. 

Hall
Trevlig och möblerbar hall! I den inre hallen så finns det gott om plats för ytterkläder. En trevlig detalj är de fina originalgarderoberna.