BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Huvudsta

Bygatan 19

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 4108
  • 431
  • 2511
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett charmigt och ljust boende med trevlig balkong, optimal planlösning och trivsamt ljusinsläpp! I en skyddad och rogivande omgivning bor du med pulsen runt hörnet. Huvudsta har fördelen att ligga strategiskt på gränsen mellan norrort och innerstad med optimala kommunala transportmöjligheter. På ett par minuters promenad når du både Huvudsta centrum med tunnelbana, Sundbybergs centrum med pendeltåg, tvärbana och restauranger samt Solna Centrum med tunnelbana, tvärbana samt bussar. Dessutom finns pendeltåg på behagligt promenadavstånd. Härifrån tar du dig till centrala Stockholm på ca 10 minuter.

Lägenheten är välplanerad med stora rum! Stort och rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Vidare är hallen rymlig med bra möjligheter att sätta upp garderober för extra förvaring. I vardagsrummet är det öppet med plats för matbord, kontorsplats och soffhörna. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva i form av diskmaskin, ugn, häll samt mikro. Dessutom finns gott om förvaring och gedigna arbetsytor samt stor kyl och frys. Ett användarvänligt kök för dig som gillar att laga mat. Sovrummet ligger separat med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler.
Som kronan på verket har du en stor balkong i bra solläge. Här får du plats med en större soffgrupp alternativt matplats samt planteringar. Öppet läge ut mot grönskan.