BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Sockerbruksgränd 18, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • Såld
  • 5753
  • 38
  • 4799
Värdera din bostad

Beskrivning

Strålande utsikt över Årstavikens vatten, balkong i bästa solläge och bevarad klassisk 60-tals stil. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Mycket välplanerad lägenhet med visst renoveringsbehov. Fräscht badrum som i samband med husets stambyte (badrum och kök) totalrenoverades 2017. Populär och välskött förening. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt. Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering.

Hall 
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man omedelbart möts av dess charm. Här finns bra plats för ytterkläder direkt innanför entrén. I anslutning till hallen finns en klädkammare som slukar det mesta. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat.  Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum 
I angränsning till hallen ligger det fräscha och renoverade badrummet (stambytt 2017). Utrustningen består av dusch, handfat, badrumsskåp wc och spotlights i taket. Förberett för tvättmaskin (el). Vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv med golvvärme.

Kök 
Rakt fram från hallen ligger det trivsamma köket. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har de klassiska originalluckorna kvar. Utrustningen består av spis med tillhörande ugn, kyl/frys samt städskåp. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där matplatsen vid fönstret blir en given plats för måltider med nära och kära. Laminatgolv och blåmålade väggar.

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti ut mot balkongen och Årstaviken. Maximalt ljusinsläpp över originalparkett av ek och ljust tapetserade väggar. Här ryms utan problem en soffgrupp och även matsalsmöbler för middagar med fin utsikt över vatten, himmel och grönska. 

Balkong 
Härlig balkong med markis och magisk utsikt över grönskan och Årstaviken. Bästa läget med sol större delen av dagen. Här sitter du på första parkett och kan nästan doppa fötterna i Årstaviken. 

Mindre sovrum 
Vägg i vägg med köket ligger bostadens mindre sovrum. Det nås både från köket och från hallen vilket skapar en trevlig runtgående planlösning. Här finns en inbyggd garderob med tillhörande överskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger linoleum.

Större sovrum 
Bredvid vardagsrummet ligger det största sovrummet. Stort fönsterparti och magnifik utsikt mot vatten och grönska. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger linoleum. I rummet finns en klädkammare för förvaring.

Förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.