BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, 11 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 4699
  • 465
  • 2671
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet belägen på våning 11 med magnifik utsikt över Stockholm! Här bor du i en fantastisk lägenhet med optimal planlösning. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som skapar ett socialt samspel. Köket är i fint skick och har gott om förvaring bakom ljusa luckor samt gott om arbetsyta. Här finns maskinell utrustning så som häll, ugn, kyl/frys, diskamaskin och diskho. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp samt mindre matplats. Via vardagsrummet når ni en fantastisk fransk balkong med en otrolig utsikt! De stora fönsterpartierna släpper in ett fint ljus i lägenheten och bjuder på en magisk utsikt över Stockholms takåsar. Från vardagsrummet når ni ett optimalt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns även plats för garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, toppmatad tvättmaskin, handfat, wc samt förvaring.

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokal. Topplokalen har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm! I föreningen finns även tillgång till övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med Söders bästa utsikt i en mycket populär förening mitt på centrala Södermalm.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga!