BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 8

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 5682
  • 1229
  • 1605
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Gaveltvåa med terrass mot härlig grönska
Här erbjuds en mycket välplanerad gaveltvåa belägen i populärt och lugnt område på återvändsgata. Här kan du ställa höga krav på ljusinsläpp, närhet till grönska, fina ytskikt och detaljer. Bostaden ingår i en stabil förening med god ekonomi, tillgång till garage i huset samt övernattningsrum. Populärt område som präglas av sin omedelbara närhet till både naturområdet Årstaskogen och stadslivet på Södermalm. 

Välkommen att upptäcka denna pärla i en fastighet med nyrenoverad fasad. En ljus gavellägenhet på markplan i grönskande omgivningar. Läget är skyddat och blir som en egen liten oas med sol under hela dagen. Inbjudande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Utrustad med säkerhetsdörr. Här erbjuds gott om plats för avhägning i direkt anslutning till entrén. Det finns även en rymlig garderob med spegelskjutdörrar där familjen ytterkläder får plats. I anslutning till hallen finns ett bra förråd med plats för både köksredskap och annat. Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. I köket invid fönster finns möjlighet till matplats för sällskap om minst 4-6 personer. Från köket nås lägenhetens rymliga terrass belägen i ett klockrent skyddat  söderläge vid en grönskande slänt. Vardagsrummet ligger i gavel och är lättmöblerat med stora fönsterpartier i tre väderstreck som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som tv-möbel och/eller annan möbel om så önskas. Lägenheten erbjuder rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och extra möblering såsom byrå, sängbord och arbetsplats. Rymlig garderob med bra förvaringsmöjligheter. Fräscht, helkaklat badrum i vitt med mörkgrå klinker samt mosaik i gråa toner i duschutrymm med glasvägg. Här finns handdukstork, wc, handfat med spegelskåp ovan samt tvättmaskin med en arbetsbänk samt skåp för extra förvaring. 

- Solig terrass i söderläge
- Lummigt läge
- Gavellägenhet
- Mycket bra förvaring
- Källarförråd
- Lummig omgivning
- Stabil bostadsrättsförening med garage & övernattningsrum
- Populär adress 
- Ett stenkast till Liljeholmskajen 
- Närhet till populära Trekanten 
- Goda kommunikationer vid Årstaberg station samt buss utanför

Terrass med lummig omgivning - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö!
Denna bostad erbjuder en rymlig och insynsskyddad terrass. Här erbjuds sol från dagtid till sen eftermiddag. Belägen med ett lugnt och lummigt läge. Missa inte möjligheten!

Kommunikationer
Optimala kommunikationer med tvärbana, buss och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Det är inte heller långt till Liljeholmen Centrum (ca 15 min) och till Södermalm tar det ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Varmt välkomna på visning!