BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Väpnarevägen 63

  • 4 rum och kök, boyta 108,8 kvm + uthyrningslägenhet om 23 kvm samt källarförråd om 14 kvm
  • 132 kvm
  • Såld
  • 9703
  • 49
  • 9000
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Väpnarevägen 63!
OBS! Låg energikostnad pga fjärrvärme!
I en oas i Segeltorp har ni nu ett unikt tillfälle att förvärva bostadsrättsföreningens kanske finaste parhus inklusive en separat lägenhet med egen ingång som lämpar sig utmärkt för uthyrning, generationsboende, företaget eller kanske för familjens junior som vill bo lite för sig själv. Närheten till såväl Kungen kurvas handelsplats, Skärholmens köpcentrum samt till E4/E20 och gångavstånd till badsjö och naturreservat med utegym och joggingspår ger perfekta förutsättningar i ett boende!

Huset är på ca 109 kvm boarea fördelat på två plan plus ett souterrängplan med en extra lägenhet om ca 23 kvm med egen ingång och ett större förråd på mer än 14 kvm. Detta är unikt i föreningen. 

När ni kliver in på entréplan möts ni av en ljus och rymlig hall med bra förvaring av ytterkläder och skor. Några steg in i huset öppnar sig den luftiga, öppna planlösningen upp sig med en vardagsrumsdel som har en takhöjd på hela 6 meter och ett imponerande, 5 meter högt fönsterparti. Detta måste upplevas! Från vardagsrumsdelen finns också utgången till en stor trädäckad altan med ett lugnt insynsskyddat läge med utsikt över trädtopparna och Zetas trädgård som närmsta granne. På altanen finns gott om plats för både loungehörna och grill, matbordsdel och en jacuzzi. Bredvid vardagsrummet finns trappan till övre plan samt en rymlig matplats för många personer. I entréplanets öppna plan finns också ett bra utrustat, nyrenoverat kök i läcker mattsvart design med bra arbetsytor och förvaring. På entréplan finner ni också ett helt nyrenoverat badrum med spa-känsla och en praktisk tvättstuga med utgång till altanen.

Går ni upp en våning finner ni två rymliga sovrum, ett badrum och ett öppet allrum som nuvarande ägare använder som föräldrasovrum. Det kan man förstås bygga in, se den alternativa planlösningen. Takhöjden ger här möjlighet till rymligt sovloft för att maximera golvyta. På övre plan finns också en klädkammare eller kontor. 
Behöver man fler rum så finns möjligheten att minska ner den öppna delen på entréplan till förmån för ett rum till, eller varför inte öppna upp med en spiraltrappa mellan souterrängplan och entréplan. I detta hus är det bara fantasin som sätter gränser men självklart går det även bra att njuta av hemmet precis som det är!

Längst ner i huset finner ni souterrängplan och en liten komplett utrustad uthyrningslägenhet med egen ingång samt ett stort förråd. Utanför finns en uteplats under tak samt odlingslådor och rabatter för den odlingsintresserade.

Övrigt: 
- Till huset hör en carport.
- Fiber finns.
- Strax utanför huset finns en liten lekplats för de mindre barnen.
- Möjlighet att installera en braskamin.
- Stort förråd i souterrängplan.
- Uteplats utanför lägenheten på souterrängplan.
- Uteplats utanför entrédörren.
- Uppvärmning med fjärrvärme via golvvärme.

Detta hus måste upplevas!