BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 9, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 4880
  • 135
  • 3465
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Årstas mest attraktiva läge?
Klockren trea med optimalt läge mitt i hjärtat av Årsta. Lägenheten erbjuder ett praktiskt kök i modern känsla med gott om plats för rymligt matbord, två ordentliga sovrum och ett luftigt vardagsrum med öppen spis och stora fönsterpartier belägen mot lummig omgivning. Fräscht och renoverat badrum. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årsta torg, fem minuters promenad till Årstaviken samt buss utanför porten som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

- Insynsskyddad
- Utsikt mot lummig omgivning
- Stor balkong i högt och fritt sydvästläge
- Öppen spis
- Bra förvaring
- Genomtänkta materialval
- Förening med låg belåning per kvm
- Ca 1 min minuters gång till tvärbanan (Vallatorg)
- Sällan till salu

Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. I hallen finns dessutom originalgarderober med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten har ett trendigt kök med vackert ljusinsläpp från fönster. Här finns matsplats för sällskap om ca 4 personer. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Lägenheten har två ordentliga sovrum. Det ena sovrummet har garderobsvägg med praktisk förvaringslösning. Lägenhetens andra sovrum erbjuder också plats för dubbelsäng. Fräscht, stambytt och renoverat badrum i mycket gott skick. Här finns wc, tvättmaskin, handdukstork, förvaring och badkar. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Lättmöblerat, ljust och insynsskyddat vardagsrum som enkelt går att möblera efter drömmar och behov. Från vardagsrummet nås lägenhetens sydvästvända balkong i högt och fritt läge helt utan insyn.

Allmänt om Siljansvägen
På Siljansvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. I närheten erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.