BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria Magdalena

Magnus Ladulåsgatan 37, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 6939
  • 151
  • 12729
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen saluförs denna välplanerade 3:a i eftertraktad förening. På femte våningen högt upp med slående utsikt i två väderstreck återfinns denna oslipade diamant. Under sommarhalvåret avnjuter ni er lunch eller varför inte middag på balkongen som ligger i ostört, soligt läge mot den härliga gården. Slå dig ned och njut! Den väl genomtänkta planlösningen gör att bostaden passar perfekt för stora familjen eller dig som är i behov av flertalet rum. Lägenheten har en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, ett fullutrustat kök med matplats vid fönstret, ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, walk in closet i anslutning till vardagsrummet som ger stora förvaringsmöjligheter, ett funktionellt badrum med badkar och tvättmaskin. 2 rogivande sovrum, här sover du ostört. 

Kommunikationerna är de allra bästa med pendeltåget invid fastigheten, Mariatorgets och Medborgarplatsens t-bana samt bussar i din direkta närhet. I området finns apotek, post, bank, skolor, caféer livsmedelsbutiker samt många gym. Söker du förskola är utbudet enormt, där det närmsta förskolan ligger på innergården. 

Området är ett av Sveriges mest restaurangtäta områden med de populära ställena Morfar Ginko, Bistro Sûd samt Johan & Nyström Konceptbutik. Lägenheten är perfekt belägen mitt på Södermalm med direkt närhet till kommunikationer, parker, Söders puls och all tänkbar service. Att ha detta hem som utgångspunkt gör att man når vart man vill i huvudstaden på kortast tid. Ta hissen ner till gården och promenera ut på Södermalms allé och du är i Tanto och Årstaviken på några minuter med sina sprudlande grönområden och naturliga atmosfär som passar perfekt för jogging och rekreation. Känner man att pulsen lockar har man endast några minuter åt motsatt håll Medborgarplatsen och dess enorma utbud av restauranger, biografer och shoppingcenter såsom Söderhallarna och Götgatsbacken där allehanda varor kan inhandlas.