BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma

Granbacken 16

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 8629
  • 192
  • 2875
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa och stilrena tvårummare belägen i lugna Johannesfred. Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade tvårummare om 42 kvm belägen högst upp i huset med en fantastiskt utsikt utöver grönskan!

Här välkomnas du av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger, här finns även en inbyggd garderob som rymmer gott om förvaring. Genomgående för hela lägenheten är den magnifika takhöjden på 2,7 m som ger känslan av rymd. Intill hallen finner du lägenhetens kök. Ett ljust och stilrent kök med vita skåpsluckor. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter samt generösa arbetsytor. En ny spis från Elektrolux samt en snygg kyl/frys från Smeg finns. Naturlig plats för större matbord finns. Vidare in i vardagsrummet möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Plats för större soffgrupp, mediamöbel och övrigt möblemang. Lägenheten erbjuder ett rymligt och harmoniskt sovrum med plats för större säng. Här finns även ett flertal garderober som rymmer gott om förvaring. Helkaklat badrum med dusch, tvättställ med kommod samt WC. Tillhörande lägenheten finns även ett rymligt förråd med plats för mycket förvaring!

Johannesfred ligger som en halvö ut mot Ulvsundasjön med både badmöjligheter, båtklubbar samt trevliga strandpromenader. Områdets huvudsakliga bebyggelse är från 40-talet, men har även fastigheter från slutet av 80-talet. Här finns även en egen tvärbanestation, Johannesfred. Till Alvik tar det endast 4 min där byte till tunnelbanans gröna linje kan göras. Tvärbanan går vidare till Gröndal, Liljeholmskajen, Årsta och slutligen Sickla udde, norrut går tvärbanan mot Sundbyberg och Solna med ändhållplats Solna Station. Området trafikeras även av bussar till Alviks Torg med anslutningar till tvärbana, gröna linjen samt bussar. Buss 177 för färd mot Brommaplan / Mälaröarna eller Solna. 

För dagliga inköp finns en livsmedelsbutik och pizzeria finns i området. Det är nära till Bromma Blocks som består av ca 80 butiker,  kaféer, restauranger, kaféer samt större livsmedelsbutiker. Alviks centrum erjuder även ett brett utbud av butiker. I området finns även dagis, en F-3 skola samt Alviksskolan. Det råder fri parkering på gatorna i området.