BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Handelsvägen 76

  • 4 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 6159
  • 1026
  • 21432
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlig femma! Det här barnfamiljshuset spelar i en helt egen division, både inne och ute, sol hela förmiddagen på framsidan och sol efter lunch till solnedgång på baksidan. Här har inget har lämnats åt slumpen. Det är du såklart tacksam för när du kliver innanför dörren med veckans matkassar. Barnen tar en paus från läxpluggandet vid matplatsen och hjälper dig att packa upp varorna (hoppas kan man ju alltid;P). Alltså, kan ni förstå hur mysigt och lyxigt det här är? Och med tanke på att det endast är fem min till tunnelbanan blir det ett hållbart val för en enkel vardag. Radhuset är i två plan och hela entréplanet är uppbyggd för att umgås och njuta. På ovanvåningen finns tre väl tilltagna sovrum samt ett badrum.

Räkna med att barnen kommer ha spring i benen här i kvarteret och inte alltid bromsar in på hallmattan. Bra då att du har ett väldigt oömt klinkergolv i hallen. Bra även för fyrfota kompisar som inte torkar tassarna alls.

Köket är väldigt trevligt planerat. Stilrent och helt befriat från onödiga detaljer. Alltså, huuur fint är det inte? Till vardags blir detta det naturliga hänget. Men visst är det ganska skönt att ha köket i ett eget rum, så att familjen kan dela upp sig efter aktivitet och humör, vad mer kan man begära:) Köksön i sig själv en god anledning att bjuda till fest med buffé. Du dras automatiskt till ljuset och rymden i kök och matsal som blir en gemensam volym. Köksön är både praktisk och social, här samlas gästerna och smuttar på tilltugg och förtäring. Kanske att någon erbjuder sig att ge dig en hand i skalandet eller hackandet. Behöver du ytterligare sovrum, varför inte göra om matrummet till sovrum?

Vardagsrummet blir kanske det självklara rummet att umgås i? Du kan placera soffan här eller där, eller mitt på golvet om du inte väljer den största varianten. Ju mindre soffa desto större fest. För extra mys öppna dörrarna till altanen, ja då blir känslan total! Tänd grillen, blanda din godaste marinad och bjud över några vänner på spontanhäng vilken torsdag som helst, jag lovar att de kommer på tre röda! Barnen kan tramsa runt på tomten och stoja bäst de vill, och du kan sitta kvar lugnt i solstolen. Räkna med att det blir en och annan pratstund med grannarna också.

Alla sovrum i huset har bra storlek och är välplanerade. Två av hemmets tre sovrum ligger intill varandra och det mindre sovrummet ligger på andra sidan. Från ett av sovrummen har du även utgång till en lång balkong som löper nästan utmed hela lägenheten.

I övervåningens badrum kan du bada i både badkar och dagsljus. Här finns två stora fönster med utsikt mot himlen och grannskapet vilket ger härlig luft till hela rummet. När fler vill duscha samtidigt finns även ett badrum med dusch på entréplan. Här var det ljust och klassiskt, och allt du behöver. Helkaklat, handdukstork, och kommod under tvättstället.

Radhuset har flera uteplatser och en lättskött trädgård. Med de öppna ytorna och de underbara läget infinner sig direkt en frihetskänsla som är svår att sätta ord på. Alldeles utanför finns två mysiga lekplatser varav en med små hus, perfekt för barnen!

Brf Palsternackan har funnits sedan 2000 och dom äger sin mark! Föreningen har 51 radhus och lägenheter, varav 5 är hyresrätter