BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Konstgjutarvägen 6, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 206
  • 2183
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga funkis- 1,5:a på attraktiv adress intill både Globen och Gullmarsplan. Lägenheten har ett fantastiskt och insynsskyddat läge mot föreningens innergård med utsikt mot grönska. Planlösningen är optimal och det går med enkelhet att öppna upp mellan kök och vardagsrum om så önskas. 

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande entré med plats för både hatthylla och skoställ. Den charmiga Kolmårdsmarmorn pryder golvet och det finns gott om förvaring i skåp. Väggarna är nymålade i vit kulör. I anslutning till hallen ligger det stambytta badrummet med dusch, handfat, handdukstork och wc. Köket är lägenhetens mittpunkt med gott om plats för matbord och stolar utan att det känns trångt. Vill man ha en öppen planlösning går det enkelt att ta ner väggen mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med spis, fläkt, micro, kyl/frys och bekvämt med diskmaskin. Väggarna är vita och golvet är schackrutigt. Två stora fönster bidrar till gott om ljusinsläpp. Vidare når du vardagsrummet med fin fiskbensparkett och även här vitmålade väggar, med inbyggd bokhylla. Rummet är stort med flertalet möbleringsalternativ och plats för både soffa, fåtöljer och tv- möbel. Möjlighet till balkong finns, dock behövs godkännande av föreningen. Den optimala sovalkoven gör att man får undan sängen och skapar känslan av ett riktigt sovrum. På morgnarna strömmar solljuset in genom det cirkelformade titthålet. I alkoven finns dessutom två rymliga garderober för ytterligare förvarimgsmöjligheter. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Sammanfattningsvis är detta en klockren lägenhet med närhet till både kommunikationer och natur i ett attraktivt område med cirka två minuter från Globens tunnelbanestation och tre minuter från Gullmarsplan kommunikationsnav. Till Södermalms citypuls tar man sig till fots på cirka 20 min eller med cykel på mindre än 10 minuter. Det kan inte bli bättre!

- Låg avgift 
- Låg belåning på 1523 kr/kvm
- Brf äger marken
- TV & bredband ingår i avgiften
- Möjlighet till balkong 
- Optimalt med sovalkov
- Stambytt badrum
- Socialt kök
- Optimala förvaringslösningar
- Kolmårdsmarmor i hall
- Alternativ planlösning
- Ett stenkast från kommunikationer 
- Gångavstånd till Södermalm

Varmt välkomna till denna charmiga pärla!