BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 24, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 2648
  • 199
  • 1536
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Retropärla med detaljer i original och öppen spis
Här finner ni en mycket trivsam och optimalt planerad funkislägenhet med fönster i två väderstreck, balkong i sydvästläge och bevarat original. På den rymliga balkongen finns plats för bord och stolar och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden ligger med ett attraktivt hörnläge och härifrån har man fin utsikt då bostaden är belägen på tre trappor. Bostaden har flertalet bevarade attribut från byggåret som fiskbensmönstrade parkettgolv i ek och fönsterbänkar i marmor.  Lägenheten har genomgående behagliga färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge nära Årsta Torg.

- Optimal planlösning
- Hiss
- Öppen spis
- Högt belägen
- Insynsskyddad
- Gavellägenhet
- Balkong i klockrent sydvästläge
- Originalgolv i vardagsrum och hall
- Mycket stabil förening
- Låg belåning per kvm
- Gästlägenhet
- Solceller
- Tvättstuga på entréplan
- Två förråd

Rumsbeskrivning
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och god plats för förvaring. Gediget vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av fungerande öppen spis, de stora fönsterytorna och accessen till lägenhetens balkong belägen i sydväst. I rummet finns plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Hemtrevligt retrokök med bra förvarings- och avställningsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Matplatsen för sällskap om ca 4-6 personer som ligger trevligt placerad vid kökets fönster. Rogivande sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt möblemang. Utöver detta sovrum finns ytterligare ett mysigt sovrum. Här finns gott om plats för såväl en rejäl säng som skrivbord och övrigt möblemang. Väldisponerat badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, tvättmaskin, handfat och förvaring. Utöver detta finns dessutom en separat wc. 

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.