BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Arvodesvägen 7, 3TR

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 2971
  • 288
  • 3200
Värdera din bostad

Beskrivning

TVÅA MED PERFEKT LÄGE HÖGST UPP I HUSET!

- Fiberbredband ingår i avgiften
- Andrahandsuthyrning möjlig
- Fast månadsavgift i två år
- Balkong i sydvästläge, sol från förmiddag till solnedgång
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Flertalet bevarade originaldetaljer
- Generös takhöjd om 2,7 m
- Säkerhetsdörr
- Gott om förvaring och förråd i källarplan
- Förening som äger marken med ledig parkeringsplats

Tag chansen att skapa ditt eget drömhem med denna tvåa i perfekt läge högst upp i huset! Bostaden är belägen i lugnt insynsskyddat läge med ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med 2,7 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Balkong i härligt sydvästläge med sol från förmiddag fram till solnedgång. Bostaden har flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret med holländsk parkett i vardagsrum och sovrum. Ljust kök med vita släta luckor och plats för matgrupp. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, fläkt samt gasspis med ugn. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stort fönsterparti samt utgång till balkong. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om förvaring genom flertalet bevarade originalgarderober i hallen. Badrum med dusch (Relining av stammarna gjord 2021).

Brf Juvelen på Åsen äger marken (ej tomträtt). Andrahandsuthyrning tillåten. I avgiften ingår fiberbredband, värme och vatten. Föreningen har 23 parkeringsplatser (ingen kö!) och 3 garageplatser. I källarplan finns gemensam tvättstuga, cykelrum och bostädernas förråd. Runt om fastigheten finns vacker natur.

Här bor ni mittemellan Telefonplans stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer och Örnsberg med dess klippbad och vackra naturstråk längs Mälaren och populära Vinterviken med trädgårdscafé, utegym och gratis paddel- och tennisbanor. Inom 10 minuters promenad når du alla tre tunnelbanestationer (Telefonplan, Örnsberg och Hägerstensåsen), buss 147 runt hörnet till knutpunkten Liljeholmen. Med bil når du lätt E4:an och Essingeleden. Lokal ICA-butik inom 10 minuters promenad.