BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Estö

Valthornsvägen 6 E

  • 1 rok, - kan ändras till 2 rok
  • 50.5 kvm
  • Såld
  • 4728
  • 93
  • 4311
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostadsbeskrivning

En stor 1:a i välskött förening. Möjlighet att ändra till en 2:a.

Yteffektiv gavellägenhet på markplan med ljusinsläpp från två väderstreck. Kika inte minst på de nya inglasade balkongerna om ca 6 kvm som färdigställdes sensommaren 2019 med infällda dimbara spots i taket m.m. Glasväggarna kan helt skjutas åt sidan när du vill ha äkta balkongkänsla. Ställer du en liten trapppall på balkongen har du direkt möjlighet att gå ut på gräsmattan utanför.

Rymlig hall med goda ytor för kläder och skor. Till vänster i hallen finner du en rejäl klädkammare med skåpinredning och heltäckande matta på golvet och kan bli en fin "walk-in" garderob. Till höger når du allrummet som kan delas till två rum om du sätter in en skiljevägg. Från allrummet når du ut på den nya balkongen.

Köket har god plats för matbord 4 personer vid fönstret, bra arbetsbänkar med vit skåpinredning och hällspis/ugn samt fläktkåpa, kombi kyl/frys.

Badrummet är Stambytt och renoverat år 2002 där bl a vägghängd wc installerades. Klinkergolv och kakel på väggarna. Duschhörna, handfat med överskåp samt tvättmaskin.

 

 Ljust målade väggar, parkett i hall och allrum, klinker i badrum, laminat-plattor med granitutseende i köket. 

 

  

OBS - Tillkommer obligatorisk avgift kabel-tv & Bredband 167 kr/mån  (dvs total avgift ......... kr/mån)

Förråd samt mindre s.k. matkällarförråd ingår.