BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Kantatvägen 25

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 7272
  • 90
  • 1670
Värdera din bostad

Beskrivning

RENOVERINGSCHANS! I det populära området finner ni denna fantastiska 3:a med en magisk uteplats. Denna pärla väntar på att bli präglad med en optimal planlösning och harmonisk omgivning med mycket grönska.

Och så Läget! I hjärtat av Nacka finner ni detta familjevänliga bostadsområde. Här bor ni granne med naturen, skolor och kommunikationer. Här bor ni centralt men ändå i lugnet med naturen runt hörnet. Med endast 7-8 minuters promenad kommer ni till Nacka Forum som är ett modernt, fräscht och ljust affärscentrum. I och omkring Forum huserar ett antal affärer, matbutiker, banker och annan service exempelvis vårdcentral. Ännu kortare tid tar det att promenera ner till ICA Maxi. Söker ni grönska tar det inte många fler minuter att promenera till lummiga Långsjön med härliga varma sommarbad och trevliga promenadstråk, eller varför inte prova en något längre promenad till vackra Nyckelviken med gott om djur och natur.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via rymlig walk in closet samt för avhängning. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens magiska uteplats. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. 

Solig uteplats - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På den stora uteplatsen som har sol mestadels finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Praktiskt och funktionellt
Ett praktiskt kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket goda förvaringsutrymmen via köksluckor och köksskåp med praktiska arbetsytor. Köksutrustningen består av hela kyl/ frys spis(fungerar ej) och tvättställ.

Sovrum 1 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även möjlighet till goda förvaringsytor. 

Sovrum 2 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även möjlighet till goda förvaringsytor. 

Badrum & WC 
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum.  Badrumsutrustningen består av wc, kommod med spegel. Trevligt ljusinsläpp via fönsterparti.