BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västberga/ Telefonplan

Tombolavägen 4, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 2491
  • 1863
  • 6220
Värdera din bostad

Beskrivning

Balkong i sydväst - Insynsskyddat läge mot innergård - Närhet till kommunikationer och service - Brf installerat bergvärme 

Bakom tegelfasaden på Tombolavägen 4 finner ni denna optimalt planerade tvåa med ett lugnt läge helt utan insyn, rymlig balkong i sydväst med utsikt mot trevlig innergård och ett stort charmigt och välbevarat kök med naturlig matplatsdel för härliga middagar. 

Här erbjuds en genomgående planlösning som bidrar till ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa, tv-möbel och matsalsbord om så önskas. Charmigt originalkök med goda förvaringsmöjligheter bakom över - och underskåp i vitt, den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. Gott om plats invid fönster för matbord och stolar för 4-6 personer utan att det känns trångt. Rofyllt sovrum mot lugn innergård med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel om så önskas. Här finns charmiga, djupa originalgarderober som sväljer mycket. Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens alla rum. Bra förvaring i ytterligare originalgarderober med överskåp och en naturlig plats för avhämtning av ytterkläder. I anslutning ligger stambytt badrum med dusch, kommod med spegelskåp ovan, wc, tvättmaskin och praktiskt med vädringsfönster. Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet med allt man kan önska. 

Välskött förening som gjort de stora renoveringarna. Belåningsgraden ligger på ca 4.400 kr/kvm dessutom 15 hyresrätter (dold tillgång) kvar enligt årsredovisningen för 2021. Avgifterna sänktes med 3% vid årsskiftet 2022. I föreningen finns fler tvättstugor, den närmsta ligger på Tombolavägen 6 och en fin innergård som kan nyttjas av medlemmarna. 

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

- Charmiga originaldetaljer 
- Stort kök med matplats
- Balkong i bästa solläge
- Lugn och trivsam innergård
- Kort promenad till tunnelbanan
- Stora Coop och systembolaget
- Stabil förening
- Låg belåning/kvm 
- Stambyttt badrum med tvättmaskin
- Goda förvaringsmöjligheter